راه های به دست آوردن اعتبار و احترام در شغل جدید

ساخت وبلاگ

http://www.bazarekar.ir/uploadedFiles/newsFiles/077a145214d0441.jpg

شروع یک کار جدید رویداد بسیار مهمی در زندگی به حساب می‌آید. احســاسی که در اولین روزکـاری به سراغ فرد می‌آید همانند احساس بچه وحشت زده‌ای است که روز اول وارد مدرسه جدیــــدی شده است ، همه چیز ناآشنا و غریبه است، حس دوستانه از چهره‌ها برداشت نمی‌شود و فرد نمی‌داند باید چه کاری انجام دهد. او اکنون بزرگ شده و می‌داند که دیگر نمی‌تواند زیر نیمکت مدرسه پنهان شده و گریه کند. نحوه عملکرد در هفته‌های اولیه ورود به شغل جدید ، دربرداشت و درک فرد از محیط اطراف و درک اطرافیان از وی نقش مهمی دارد.

شما نیز اگر استخدام شدید و برای اولین بار به محل کار خود قدم نهادید برای آنکه بتوانید با اطمینان در مسیر شغلی گام برداشته و اعتبار حرفه‌ای قوی ایجاد نمایید . مواردی که در ذیل به آن‌ها اشاره شده می‌تواند به شما کمک کند در شغل جدید خود اعتبار کسب نمایید.

  خود را معرفی نمایید

بسیاری از شرکت‌ها روند کاری مربوط به معارفه کارمند یا جلسه آشنایی ندارند و اکثر اوقات روند کار بدین صورت است که یک میز و سیستم کامپیوتر در اختیار شما قرار می‌گیرد تا کار خود را آغاز نمایید. اگر چه این روش چندان مورد تائید نمی‌باشــد اما ممکن است برای هرکسی رخ دهد. خودتان را از سایرین جدا نکنید و منتظر نمایند تا آن‌ها به شما نزدیک شوند. زمانی را به معرفی خودتان به همکاران جدیدتان اختصاص دهید و سعی کنید تا اطلاعاتی در مورد جایگاه و وظایف آن‌ها به‌دست آورید. مسئولیت‌های اولیه خود را به وضوح برایشان شرح دهید تا دقیقا متوجه وظیفه و نقش شما شوند. این روش راهی است تا در محیط کار احساس راحتی بیشتری داشته باشید و سایر همکارانتان بدانند در مواقع مورد نیاز راحت می‌توانند به شما مراجعه نمایند.

  برقراری ارتباط

در محیط کار جدید هیچ‌گاه خود را در پشت نقاب تازه وارد پنهان نکنید. پیشنهاد نمی‌شود پشت میز خود بنشینید و مواردی را که خطاب به شما یا گروه شما است افراد دیگری پاسخگو باشند. هر ایمیلی که خطاب به شما یا مرتبط با شما ارسال می‌گردد را پاسخ دهید صرف نظر از اینکه در آن زمان قادر به کمک هستید یا خیر. این در واقع بیانگر حس مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی شماست، به مرور زمان ویژگی‌ها و نکات ریز شغل جدید را خواهید آموخت و لذا خواهید توانست کارها را در مسیر درست انجام دهید.

  اجازه دهید دیگران نظر شما را بشنوند

شما برای انجام کار و به دلیل خاصی استخدام شده‌اید. چنانچه در محیط کار به مورد مشکوک یا سوال‌برانگیــــزی برخورد می‌کنید، در مورد آن تأمل کرده و راحت از کنار آن عبـــــــــــــــــور نکنید. به عنوان مثال چنانچه احســـــاس کردید روند تضمین کیفیت دچار اشکال شده است، بهتر است این بخش را به فرد مناسب دیگـــــــری واگذار نمایید. توانایی و قدرت تشخیص یک فرد جدید با فردی با دیدگاه جدید را دســــــت کم نگیرید. برخی شرکت‌ها معمولاً به سبب قرار گرفتن درروند روزمرگی قادر به تشخیص ایراد و اشکال‌های فعالیــــت‌های جاری خود نیستند و در اکثر مواقع هنگامی این امر محقق می‌گـــردد که فـــــــــرد تازه واردی همراه خود دیدگاه جدیدی می‌آورد. شما به عنوان یک فرد تازه وارد با درست مطرح کردن مواردی که به نظـــــــــرتان غیرمنطقی یا اشتباه می‌رسد می‌توانید نظر خود را مطرح نمایید.

  روابط اجتماعی

از هر فرصتــــــی برای آشنایی با افراد استفاده کنید ، صرف غذا یکی از این فرصت‌هاست ، هنگام صرف نهار می‌توانید با همکارانتان بیشتر آشنا شده و فرصت بررسی شرایط پیرامون را برای خود فراهم کنید . زمانی را به برقراری ارتباط با همکاران اختصاص دهید که مزایای بسیاری برایتان به همراه خواهد داشت.

  جایگاه و نقش خود را بشناسید

شناخت جایگاه و نقش خصوصاً هنگامی اهمیت می‌یابد که در جایگاه مدیریت قرار داشته باشید. اولین عکس‌العملی که از جانب کارمندان ممکن است به چشم آید اینست که بیش از حد به شما نزدیک شوند لذا در این زمینه هوشیار بوده و حد و حدود جایگاه خود را برایشان مشخص نمایید. روشی که در این خصوص پیشنهاد می‌گردد اینست که شخصاً با هر یک از کارمندان صحبت کرده و سبک و نحوه مدیریت خود و انتظاراتی که از آنان دارید را به روشنی و صراحت برایشان شرح دهید. با گذشت زمان ، تعیین

حــدود ، جایگاه‌هـا و انتظارات شرایط توازن در محیط کار را فراهم می‌آورد و هر چیزی در جای خود قرار می‌گیرد.

  پایان یک روز کاری

همه ما در پایان یک روز کاری تحت شرایط مشابه ، رفتار و عکس‌العمل‌های متفاوتی از خود بروز می‌دهیم. به خاطر داشته باشید شروع یک کار جدید، فرآیندی دشوار و پراسترس است. از همان ابتدای امر نباید خود را تحت فشار شدید قرار دهید. برای تطبیق با شرایط جدیدی نیاز به صرف زمان است و سعی نمایید خود را فردی اجتماعی و کاری نشان دهید. 

ترجمه الناز طالب زاده

منبع:bazarekar.ir

 

 

http://s4.picofile.com/file/7745434408/mosahebe.png

 

http://s4.picofile.com/file/7797534408/saat_divari_940_150.gif

 

 

 

 

شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی...
ما را در سایت شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی دنبال می کنید

برچسب : استخدام, آگهی, آزمون استخدامی, شغل, مشاغل, کارمند, بيکار, کارگر, کارآفرينی, استخدام بانک, استخدام شرکت نفت, کار در خارج از کشور, کار پاره وقت, کار تمام وقت, رزومه, مصاحبه شغلی, CV, نویسنده : R3z@ بازدید : 800 تاريخ : چهارشنبه 17 مهر 1392 ساعت: 0:43

نويسندگان

نظر سنجی

دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟

خبرنامه