نکته های کاربردی برای عکاسی از کودکتان در منزل

ساخت وبلاگ

در دنیای امروز انواع دوربین عکاسی در شکل و سایزهای مختلف، از مدل های حرفه ای با قابلیت تعویض لنز گرفته تا دوربین های کوچک گوشی تلفن همراه، جزئی از زندگی روزمره ما شده اند تا بتوانیم در هر لحظه و هر جایی تصویری منحصر بفرد را ثبت کنیم. قابل حمل بودن، عدم نیاز به نگاتیو و فیلم، سرعت بالا و تنظیمات اتوماتیک، در استفاده بیشتر از دوربین عکاسی در خانه ها تاثیر بسیاری داشته.تعداد زیادی از  پدر و مادران عزیز هم با تولد کودک خود اقدام به خرید دوربین می کنند تا بتوانند از لحظه لحظه رشد کودک دلبندشان تصویر بگیرند. قطعا که عکاسی در آتلیه و استدیوی تخصصی کودک و نوزاد با انواع دکور و نورپردازی حرفه ای می تواند نتیجه بهتری را داشته باشد، اما به علت هزینه های بالا، مشکلات رفت و آمد و … این امکان برای هر روز و هر هفته وجود ندارد و بهترین گزینه برای عکاسی همان دوربین های کوچک خانگی است. در نظر داشته باشید که با همین دوربین های به ظاهر کوچک و ابتدایی هم می توان تصاویر زیبا و رویایی را عکاسی کرد، فقط باید اصول عکاسی را در آنها رعایت کرد.
استودیو و آتلیه تخصصی عکس کودک و نوزاد، نی نی گرافی (هیمن)، در نظر دارد تا با آموزش اصول عکاسی از کودک، جهت ثبت تصاویری زیبا تر همراه شما پدران و مادران عزیز باشد.

8 نکته  برای کادر بندی در عکاسی کودک و نوزاد
1- تغییر زاویه دید
سعی کنید تا از زاویه ای دیگر از کودکتان عکاسی کنید. معمولا بیشترین تصویری که توسط دوربین های عکاسی خانگی ثبت می شود، کاملا از روبرو است. برای آنکه کمی تغییر ایجاد کنید، بهتر است صبر کنید و اجازه بدهید تا کودکتان کار بامزه ای انجام دهد. سعی کنید از کاری که انجام می دهد، در زاویه ای متفاوت عکاسی کنید.
آموزش-عکاسی-کودک-و-نوزاد-هیمن-نسیم-یوسفی---جعفر-ادریسی-himan-1

 


2-مشغول کردن کودکان در زمان عکاسی
کنار کودکتان تعدادی وسیله ساده و یا اسباب بازی قرار دهید تا کمی مشغول شود. در حالیکه دوربین آماده عکاسی را در دست دارید، منتظر بمانید.
قطعا لحظات زیبا و منحصر به فردی را ثبت خواهید کرد، لحظاتی که بسیار بسیار واقعی و طبیعی هستند.
آموزش-عکاسی-کودک-و-نوزاد-هیمن-نسیم-یوسفی---جعفر-ادریسی-himan-5
3- عقب باایستید
عقب بمانید و از دکمه های zoom و یا tele دوربین استفاده کنید. کودکان حواس بسیار قوی دارند و اکر احساس کنند که شما قصد دارید تا آنها مجبوذ به انجام کاری کنید، ممکن است همکاری نکرده و حتی با  لج بازی کامل اتاق را ترک کنند. پس کمی دورتر از کودک نشسته و خود را مشغول انجام کار دیگری نشان دهید. در حالیکه دوربین آماده عکاسی است با استفاده از دکمه های zoom و یا tele روی دوربین و یا حرکت دادن حلقه zoom بر روی لنز، تصویر را جلوتر بیاورید و سعی کنید از کودک در حالت های طبیعی عکاسی کنید.
آموزش-عکاسی-کودک-و-نوزاد-هیمن-نسیم-یوسفی---جعفر-ادریسی-himan-2
4- بستن کادر
اگر می خواهید از صورت کودک و از زاویه روبرو عکاسی کنید. بهتر است که صورت را در وسط کادر خود قرار ندهید. با قرار گرفتن صورت در گوشه های کادر حس بهتری ایجاد می شود. شاید به نظر کمی مشکل باشد اما اگر در همان لحظه عکاسی کمی دقت کنید و قسمتی از کادر عکاسی را که نگاه کودک در آن زاویه است، خالی بگذارید، قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت و همیشه برای ببینده عکس کودک شما، این سوال باقی خواهد بود که کودک محو تماشای چیست؟
5- تنظین دوربین درحالت ورزشی
کودکان معمولا بسیار پر انرژی و پر جنب و جوش هستند و عکاسی از همان لحظات شاد بازی می تواند یک تصویر به یاد ماندنی برای سالهای سال باشد. پس بهتر است از سرعت بالای دوربین خود استفاده کنید. بسیاری از دوربین های جدید یک حالت ورزشی دارند که در آن سرعت عکاسی بالا رفته و حتی به شما اجازه می دهد که در یک ثانیه چندین عکس به صورت پیاپی بگیرید. با انتخاب این حالت از کودک خود در حال بازی و دویدن عکاسی کنید و در فرصتی مناسب بهترین تصویر ثبت شده را انتخاب کنید.
sport-mode
آموزش-عکاسی-کودک-و-نوزاد-هیمن-نسیم-یوسفی---جعفر-ادریسی-himan-3
6- کودکان را واقعا شاد کنید
شاید کمی تکراری شده که از کودکی که روبری دوربین ایستاده بخواهیم بگوید سیب، تا یک خنده مصنوعی تحویلتان بدهد و شما هم عکاسی کنید. کودکان امروزی هم کمی بی حوصله هستند و از ایده های تکراری خوششان نمی آید. پس سعی کنید با خنداندن واقعی آنها در لحظه مناسب عکس بگیرید و شاید هم بخواهید که کودکان بگوید “نه !” یا “اسب آبی !” و یا مثلا از چیزی بترسد و هیجان زده شود و یا هرچیزی که خودتان فکر می کنید که مناسب باشد.
شاید هم از کودک بخواهید که از خوشحالی جیغ بکشد و به هوا بگرد!
7- هم سطح کودکان شوید
سعی کنید که سطح دوربین با قد کودک شما یکی شود، در این صورت نتیجه بهتری می گیرید. برای اینکار بهتر است که روی زانو نشسته و یا حتی دراز بکشید تا همسطح شوید. بهتر است که کودک را در بلندی، میز و یا اپن آشپزخانه برای عکاسی قرار ندهید، چون هم امنیت کمی دارد و هم اینکه کودک ممکن است بترسد و با گریه کردن عکس شما را هم خراب کند.
8- ویرایش رنگ و نور در عکس کودک و نوزاد را فراموش نکنید
شما هم می تواند از نرم افزاهای مختلفی برای ویرایش تصاویر مانند : Photoshop , lightroom, photoinstroment و .. که بیشتر حرفه ای ها از آن سود می برند، استفاده کنید. البته نرم افزارهای ساده تر نیز وجود دارند که امکانات مناسبی مانند ویرایش رنگ و نور و بریدن عکس و همچنین نمایش تصاویر به صورت اسلاید شو دارند.
ترس را کنار بگذارید و رو ی کپی عکس ها کارهای مختلفی انجام دهید. شاید سیاه و سفید به کودکتان بیاید. شاید هم اشباه رنگ قرمز و یا صورتی، تک رنگ زرد هم تصویر را کمی قدیمی می کند. قطعا با یک ویرایش ساده اما مناسب عکسی که از کودک و یا نوزادتان می گیرید، تاثیر گذارتر خواهد بود.
آموزش-عکاسی-کودک-و-نوزاد-هیمن-نسیم-یوسفی---جعفر-ادریسی-himan-4
ترجمه، تالیف و عکس : نسیم یوسفی – جعفر ادریسی
منبع: digital photography school

شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی...
ما را در سایت شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی دنبال می کنید

برچسب : نکته های کاربردی برای عکاسی از کودکتان در منزل, نویسنده : R3z@ بازدید : 1557 تاريخ : شنبه 11 آبان 1392 ساعت: 4:55

نويسندگان

نظر سنجی

دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟

خبرنامه