چه کسانی احساس تکلیف کردند؟ 2/ کاندیدای فشن!+کابینه « فیفتی – فیفتی»

ساخت وبلاگ

چه کسانی احساس تکلیف کردند؟ 2/ کاندیدای فشن!+کابینه « فیفتی – فیفتی»

ثبت‌نام 144نفر/مهلت ثبت‌نام تمدید نمی‌شود/ کاندیداها تبلیغات زودتر از موعد نداشته باشند

اولین زن داوطلب شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری راضیه امیدوار بود.

وی که 46 سال سن داشت خدمت به مردم و تلاش برای بهبود اوضاع کشور را از جمله اهداف خود برای کاندیداتوری اعلام کرد.امیدوار پس از انجام مراحل ثبت‌نام در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا خود را رجل سیاسی مذهبی می‌دانید، ‌گفت که به سؤالات سیاسی پاسخ نمی‌دهم.

کاندیدایی که خواست نامش فاش نشود

کاندیدای دیگری که نامش را معرفی نکرد گفت، بیکار هستم و آمده‌ام معضلات را حل کنم و هیچ سمتی هم به آقای هاشمی و اسفندر رحیم‌مشایی نخواهم داد هر چند که راه هاشمی را از مشایی را جدا می‌دانم.

همچنین فرد دیگری که خود را دواطلب انتخابات ریاست جمهوری می‌دانست،در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 31 سال و سه ماه سن دارم دانشجوی رشته زبان انگلیسی هستم و فقط با العالم و پرس‌تی وی صبحت می‌کنم.

مدرک مهم نیست ادراک مهم است

یک داوطلب که متولد سال 63 بود به خبرنگاران گفت: می‌خواهم فوتبال را به عنوان یک شغل جا بیاندازم. وی همچنین در پاسخ به این سوال که مدرک تحصیلی شما چیست،اظهارکرد : مدرک مهم نیست ادراک مهم است.

در ادامه خبرنگاران سوالات دیگری از بحث‌های سیاسی از او پرسیدند که وی، پاسخ داد: نمی‌شود که یک سیاستمدار همه چیز را بگوید. وی هم چنین اظهار کرد: می‌خواهم غنی‌سازی اورانیوم را به صورت چراغ خاموش ادامه دهم.

سیاستمداری هستم که خیلی وقت است پشت پرده مانده

ستار غفاری جوان 29 ساله ای است که از تبریز برای ثبت نام با اتوبوس به تهران آمده و معلول جسمی است.  وی می‌گوید: با شعار "خونی تازه در رگ های ایران" به میدان آمدم. احساس کردم ایران به من نیاز دارد. غفاری که رشته نرم افزار در دانشگاه خوانده است، تاکید کرد: من سیاستمدار مطرحی هستم که خیلی وقت است پشت پرده مانده‌ام و می‌خواهم خودم را مطرح کردم.

کابینه « فیفتی – فیفتی»

دومین زن داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری هم برای ثبت‌نام وارد وزارت کشور شد. ثریا ملک زاده 52 ساله پس از ثبت‌نام به عنوان داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: من فوق لیسانس بهداشت دارم و مدرک دکتری را از مالزی گرفتم و آمده ام که بگویم زنان هم حضور فعال دارند. وی وعده داد که اگر رئیس جمهور شود در کابینه‌اش "فیفتی فیفتی" استفاده خواهد کرد و اعضای کابینه‌ او 50 درصد زن و 50 درصد مرد خواهند بود.

رئیس سازمان امداد و نجات کشور هاشمی را در کابینه‌اش نمی‌گذارد

امروز محمود مظفر رئیس سازمان امداد و نجات کشور هم برای ثبت نام به وزارت کشور رفت. وی با بیان اینکه من در انتخاب رقیب ندارم و تا آخر ایستاده ام، مهمترین دغدغه و اهدافش را برای حضور در انتخابات رشد و تعالی جایگاه مردم ایران در صحنه بین المللی عنوان کرد. 

رای‌گیری الکترونیکی نداریم

امروز همچنین صفرعلی براتلو به عنوان رئیس ستاد انتخابات استان تهران منصوب شد. امیر شجاعان رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا نرم‌افزاری برای انجام کلیه فرآیندهای انتخاباتی به صورت رایانه‌ای طراحی شده است، گفت: در انتخابات ریاست‌جمهوری 23 فرآیند و در انتخابات شوراهای شهر و روستا 26 فرآیند وجود دارد که این فرآیندها به 3 دسته کلان تقسیم می‌شود.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور در مورد تعداد شعبه‌هایی که فرآیند رای‌گیری الکترونیکی در آنها صورت می‌گیرد، گفت: تنها در حدود 1000 شعبه فرآیند رای‌گیری الکترونیکی در انتخابات شورای شهر وجود خواهد داشت و در شهرستان‌ها نیز رای‌گیری الکترونیکی را نخواهیم داشت..

داوطلب دهه هفتادی

سجاد اکبری متولد 1370 و دارای مدرک کاردانی امداد و سوانح هم به وزارت کشور آمد. سجاد در پاسخ به خبرنگاران برای سخن گفتن در ابتدا گفت که آمادگی ندارم البته وی دقایقی بعد لب به سخن گشود و اظهار داشت: خیلی وقت است که قصد رئیس جمهور شدن دارم و به این موضوع فکر می‌کنم. وی افزود: البته من قانون اساسی را حفظ نیستم و قصد دارم که بعدا آن را مطالعه کنم.

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

آخرین اخبار انتخاباتی,آخرین اخبار انتخاباتی92,آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور

 

ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از روز سه‌شنبه مورخ 17 /2 /1392 تا روز شنبه مورخ 21 /2 /1392، به مدت پنج روز از ساعت 8 الی 18 در محل وزارت کشور انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور از ثبت‌نام نهایی 144 نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری از روز اول ثبت‌نام‌ها تا پایان روز دوم ثبت‌نام خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسنعلی نوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روز دوم ثبت‌نام‌ها 69 نفر آمادگی خود را برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند که از این تعداد دو نفر زن و 67 نفر نیز مرد بودند.

با توجه به همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، ملاک ما برای تعیین محل و تعداد شعب، هیات اجرایی ریاست جمهوری است.

به گزارش ایسنا نوری هم چنین در پاسخ به پرسشی درباره نوع برخورد وزارت کشور با تبلیغات زودهنگام انتخاباتی از سوی داوطلبان احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: قانون برای ما به عنوان مجریان انتخابات وظیفه خاصی را تعیین نکرده است و البته باید توجه داشت که افراد داوطلب در این مرحله تنها نامزدهای احتمالی هستند و زمانی به آن‌ها نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفته می‌شود که شورای نگهبان صلاحیت آن‌ها را تایید کند.

وی همچنین تاکید کرد: هر نوع فعالیتی که شائبه تبلیغات داشته باشد، در ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در قوه قضاییه پیگیری می‌شود و گزارشاتی هم که در همین راستا به ما می‌رسد، به این ستاد ارجاع می‌دهیم.

وی درباره تعداد شعب اخذ رای گفت: تعیین محل و تعداد شعب از وظایف هیات‌های اجرایی است و با توجه به همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، ملاک ما برای تعیین محل و تعداد شعب، هیات اجرایی ریاست جمهوری است.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور افزود: هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری از روز نخست ثبت‌نام‌ها به مدت سه روز تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: در بحث انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز، امروز آخرین روز رسیدگی به بحث صلاحیت‌های داوطلبان این انتخابات است.

وزیرکشور نیز از ثبت‌نام 75 داوطلب در روز نخست ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش ایسنا مصطفی محمدنجار صبح روز چهارشنبه، ضمن بازدید از ستاد انتخابات کشور، در جریان پروسه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات قرار گرفت و در جمع خبرنگاران با بیان این‌که «به داوطلبان توصیه می‌کنیم ثبت‌نام خود را برای روز آخر نگذارند»، در عین حال خاطرنشان کرد: تا پایان مهلت قانونی ثبت‌نام از داوطلبان انجام می‌شود.

وی گفت: کاندیداها و هواداران آن‌ها به قانون التزام داشته باشند و از هرگونه اموری که شائبه تبلیغات داشته باشد بپرهیزند.

وی همچنین اظهار کرد: روز گذشته 5 نفر از چهره‌های معروف برای ثبت نام به ستاد انتخابات کشور آمدند.

وزیرکشور گفت: در پایان هر روز از ثبت‌نام‌ها اسامی و پرونده ثبت‌نام کنندگان برای تسهیل درامور به شواری نگهبان ارسال می‌شود.

مهلت ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تمدید نخواهد شد و طبق قانون پنج روز برای آن در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا سیدصولت مرتضوی دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان این‌که «روال کار تا به حال در ستاد انتخابات کشور خوب بوده است»، افزود: کارها به سبک مطلوب و مناسب انجام شده است و هر کسی که مراجعه کرده است، همکاران ما در کمال آسایش و آرامش و مهربانی با او همکاری کرده‌اند.

وی در برابر این پرسش که توصیه‌های شما برای انتخابات چیست؟ اظهار کرد: توصیه می‌کنم آن‌هایی که آمادگی دارند ثبت‌نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند.

وی ادامه داد: با توجه به تجربه انتخابات شوراها و مجلس، تعداد بسیاری از داوطلبان، ثبت‌نام خود را به دقیقه 90 موکول می‌کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره احتمال تمدید مهلت ثبت‌نام‌ها در ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: مهلت ثبت‌نام، پنج روز است و بر اساس قانون، تمدید نخواهد شد.

وی درباره روند تبلیغات کاندیداها گفت: بر اساس قانون پس از پایان زمان ثبت‌نام و بررسی صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان و اعلام نتایج، تبلیغات شروع می‌شود و از کاندیداها خواهش می‌کنیم اقداماتی را که شائبه تبلیغات داشته باشد، زودتر از موعد انجام ندهند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان این‌که «تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری به سه دسته تقسیم می‌شود»، افزود: یک دسته از تبلیغات با استفاده از امکانات عمومی یعنی رسانه‌ عمومی، صدا و سیما و رادیو و تلویزیون است که قانون‌گذار به آن‌ها اشاره کرده است. برخی دیگر مربوط به استفاده از سالن‌های دولتی و استادیوم‌های ورزشی است که برای آن هم چارچوب مشخص وجود دارد و برخی دیگر نیز تبلیغات میدانی از جمله عکس و بروشور و زندگی‌نامه است که در زمان مقرر بر اساس قانون انجام خواهد شد.

وی همچنین درباره نحوه نظارت شورای نظارت بر انجام فرآیند ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: تا به حال همه چیز طبق روال و خوب برگزار شده است.

همچنین مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور گفت: هرگونه اظهارنظر در مورد تایید و یا رد صلاحیت داوطلبان در انتخابات شورای شهر در حال حاضر که هنوز زمان رسیدگی به صلاحیت‌ها طبق قانون پایان نپذیرفته است، دقیق نیست.

به گزارش ایسنا، حسنعلی نوری در پاسخ به این سوال که شنیده شده است برخی افراد همچون معصومه ابتکار صلاحی‌تشان در بحث انتخابات شورای شهر تایید نشده است ،تصریح کرد: این صحبت‌ها دقیق نیست؛ چراکه هم‌اکنون رسیدگی به صلاحیت داوطلبان در هیات‌های اجرایی جریان دارد و پس از آن صورت جلسه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان به هیات نظارت شهرستان می‌رود.

وی افزود: پس از این مرحله نیز ارسال نظر هیات نظارت شهرستان به هیات اجرایی شهرستان را خواهیم داشت و بعد از آن است که مراتب تایید یا رد صلاحیت پس از دریافت نظر هیات نظارت شهرستان توسط فرمانداری به داوطلبان ابلاغ خواهد شد.

با حکم استاندار تهران صفرعلی براتلو رییس ستاد انتخابات استان تهران شد.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی وزیر کشور با حفظ سمت به عنوان رییس ستاد انتخابات استان جهت برگزاری یازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری، چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و اولین میان دوره‌ای نهمین دروه مجلس شورای اسلامی منصوب شد.

مسوولیت اعضای ستاد انتخابات استان تهران و مسوولان کمیته‌های این ستاد به این شرح است:

1- صفرعلی براتلو، معاون سیاسی،‌ امنیتی و اجتماعی: رییس ستاد انتخابات استان تهران

2- علی‌اکبر فدایی، مدیرکل سیاسی و انتخابات: جانشین رییس ستاد انتخابات استان

3- علی‌اکبر پوراحمدنژاد، معاون اداره کل سیاسی: دبیر اجرایی ستاد

4- محمد جبلی، مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری تهران: رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد

5- ناصر آذریفر، مدیرکل امور اداری و مالی: مسئول کمیته پشتیبانی

6- محمدحسین شفیق، مشاور استاندار: مسئول کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات

7- ولی‌الله داوریان، مشاور حقوقی استاندار: مسئول کمیته حقوقی

8- محمدتقی باقری، مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری: مسئول کمیته امنیتی

9- حسین مرادی، سرپرست اداره کل حراست استانداری: مسئول کمیته حراست

10- علی بیگی، مدیرکل آموزش استانداری: مسئول کمیته آموزش

11- حمید اردوخانی، مدیرکل روستایی و شورای استانداری: مسئول کمیته امور شوراهای روستایی

12- منوچهر ثنایی موحد، مدیرکل شهری و شوراهای استانداری: مسئول کمیته امور شوراهای شهری

ایسنا/خبرآنلاین/انتخاب

 

http://www.mashop.biz/uploads/images/irnashop/rayban/3.gif

 


 

 

شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی...
ما را در سایت شهرنتــ ~ پورتال جامع خبری، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی دنبال می کنید

برچسب : یازدهمین دوره انتخابات ریاست جهموری, انتخابات ریاست جمهوری ایران, اخبار انتخابات, نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران, آخرین اخبار انتخاباتی, آخرین اخبار انتخاباتی92, آخرین اخبار انتخاباتی وزارت کشور, انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری, انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا, داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری, نویسنده : R3z@ بازدید : 1060 تاريخ : پنجشنبه 19 ارديبهشت 1392 ساعت: 5:24

نويسندگان

نظر سنجی

دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟

خبرنامه